PUNAJUURI-FETASALAATTI
Pehmeästä fetajuustosta ja rakkaudella kypsytetyistä punajuurista syntyy koko perheen suosikkisalaatti, jonka täyteläisen maun viimeistelee Umami Meatless Bouillon.
Punajuuri-fetasalaatti
4 annosta
AINEKSET:
4 kpl keskikokoisia punajuuria
4 rkl Umami Meatless Bouillon
granaattiomena
endiivisalaattia
1 pkt fetajuustoa
Kastike:
1 tl oliiviöljyä
½ dl balsamicoa
½ dl Umami Meatless Bouillon
100 g keitettyä vihreää linssiä
¼ kpl punasipulia
- Kuumenna uuni 150 asteeseen. Kääri punajuuret foliokääreisiin; jokaiseen kääreeseen yksi punajuuri ja 1 rkl Meatless Bouillonia. Kypsennä noin 1 tunti, kunnes punajuuri on kunnolla kypsynyt.
- Kuori granaattiomena ja poista siemenet.
- Sekoita kastikkeen ainekset. Hienonna punasipulia ja lisää kastikeseokseen. Lämmitä linssit kiehuvassa vedessä, valuta ja lisää kastikeseokseen.
- Kuori kypsät punajuuret ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
- Asettele kaikki ainekset lautaselle.
Beetroot feta cheese salad (for four)
4 medium sized beets
4 tablespoons Meatless Bouillon
Pomegranate
1 pc endive salad
1 pc feta
Sauce:
1 tsp olive oil
½ dl balsamico
½ dl Umami Meatless Bouillon
100g cooked green lentils
¼ pc red onion
- Preheat the oven to 150°C. Place 1 tbsp Meatless Bouillon and 1 beetroot on foil and wrap so that the liquid stays inside the foil. Cook for about 1 hour until cooked through.
- Peel the pomegranate and remove the seeds.
- Mix the ingredients for the sauce. Chop the red onion and add to the sauce mixture. Heat the lentils in boiling water for a while, drain and add to the sauce mixture.
- Peel the ripe beetroot and cut into thin strips.
- Place all the ingredients on a plate.
Bon appetit!

Tiesitkö?
Umami-tuotteet saat nopeasti kotiin omasta verkkokaupastamme
Nappaa kotikokin umamituotteet ostoskoriin täältä.
Kuningasosterivinokas on maukas sieni, josta syntyy suussasulava pasta nopeasti pannulla. Umami Fishless Sauce viimeistelee maukkaan suosikkipastan.